Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η πίτα του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ Νομού ΕΥΒΟΙΑΣ «ΥΠΑΡΧΩ» ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

* Ο σύλλογός ΦΙΛΩΝ Νομού ΕΥΒΟΙΑΣ «ΥΠΑΡΧΩ» ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ, υποδέχεται την νέα χρονιά 2013 με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 20/1/2013 το μεσημέρι (1 μ.μ.) στο κέντρο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» που βρίσκεται στον Καράμπαμπα (στο δρόμο προς Άγιο Μηνά Κάνηθος τηλ. 2221078938)

* ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

* Το Εορταστικό μενού που έχει επιλεγεί και περιλαμβάνει : πρώτο πιάτο, δεύτερο πιάτο, κρασί, αναψυκτικά, και ζωντανή μουσική, κοστίζει μόνο 18 ευρώ κατ΄ άτομο.

* Καλούνται τα μέλη του συλλόγου, αλλά και όλοι οι φίλοι του λαϊκού τραγουδιού να δηλώσουν για μια ακόμη φορά το παρόν τους.

* Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για προμήθεια προσκλήσεων, στα τηλέφωνα : 2221021069 * 2221084044 * 6974109806.

Ταξιτζήδες Χαλκίδας: Έβαλαν "διπλή ταρίφα" στην αγάπη τους


Μια διαφορετική μεταφορά έκαναν οι ταξιτζήδες της Χαλκίδας. Και απέσπασαν το "μπράβο" των αρχών αλλά - το σημαντικότερο- και της κοινωνίας.

Έβαλαν "διπλή ταρίφα" στην αγάπη τους και πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διάρκειας και ρούχα (μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση),  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλκιδέων.

Την πρωτοβουλία πήρε ο Σύνδεσμος Ράδιο Ταξί Χαλκίδας, μετά από συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών του.

Την προσφορά παρέλαβε η πρόεδρος το ΔΟΠΠΑΧ Τασούλα Μακαρόνα, η οποία ευχαρίστησε, εκ μέρους του δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη, τα μέλη της διοίκησης και μέσω αυτών όλα τα μέλη του Συνδέσμου, για την ευαισθησία τους και την ευγενική προσφορά τους.

Καρυστινοί έκοψαν την Εύβοια στα δύο για το κλείσιμο της ΔΟΥ


Έκοψαν την Εύβοια στα δύο κάτοικοι του δήμου Kαρύστου διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο της τοπικής ΔΟΥ. 

Με απορριματοφόρα έκλεισαν το δρόμο προς την Kάρυστο στο ύψος των Στύρων και στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί  για να αποφευχθούν ατυχήματα ή επεισόδια!

Oι κάτοικοι της Kαρύστου δηλώνουν ότι σκοπεύουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους επ' αόριστον!


«ΥΠΑΡΧΩ» με Αντώνη Ρεπάνη και Έλενα Γιαννακάκη

Κλασικό λαϊκό ρεπερτόριο, από τον Αντώνη Ρεπάνη και την Έλενα Γιαννακάκη, απόλαυσε ο σύλλογος φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας «ΥΠΑΡΧΩ» εχθές το μεσημέρι, στην ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ.

Ο λόγος που βρέθηκε εκεί, ήταν για να τιμήσει με την παρουσία του, την κοπή πίτας του Συλλόγου Αλαγιωτών. Πρέπει να τονίσουμε, πως τα Αλάϊα είναι ο τόπος γέννησης της Γεσθημανής, (μάνα του Στέλιου Καζαντζίδη).
 
Στην καινούρια τη χρόνια / όλο υγεία νάσται / και όταν έχετε υγειά / εσείς και όλη η φαμελιά / στον ΣΤΕΛΙΟ να θυμάστε. Με τον ποιητικό λόγο του Μιχάλη Μιχαηλίδη, ευχήθηκε τα χρόνια πολλά ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Χρήστος Κουτσαύτης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...