Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Dance Festival στον Ιππόκαμπο στις Αλυκές Δροσιάς Χαλκίδας- Εκεί και ο Αλέξανδρος Χατζή

Για πρώτη φορά στη Χαλκίδα πάνω από 100 χορευτές -χορεύτριες παρουσιάζουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με χορογραφίες από το παγκόσμιο στερέωμα με σκοπό να μυήσουν το κοινό στον μαγικό κόσμο του χορού!!!
Ένταση και αισθησιασμός αποτελούν το δίδυμο αυτού του φεστιβάλ που υπόσχεται να μας παρασύρει στα βήματα του αυτές τις 3 ζεστές νύχτες του Ιουνίου !!!

Στις 14 και 15 Ιουνίου το φεστιβάλ θα διεξήχθη στο Ιπποκαμπάκι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της πισίνας

Οι εκδηλώσεις και για τις 3 μέρες θα αρχίζουν στις 20:30 και η είσοδος για το κοινό θα κοστίζει 10 ευρώ και θα περιλαμβάνει και ποτό.

Κατά την είσοδο σας θα μπείτε σε κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο 16 Ιουνίου στον ιππόκαμπο στο μεγάλο «dance party» για την λήξη του φεστιβάλ, όπου θα είναι καλεσμένος και θα τραγουδήσει για εσάς ο Αλέξανδρος Χατζής, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία παρά πολλοί από εσάς να κερδίσετε δωρεάν έγγραφες σε σχόλες χορού της πόλης μας και σημαντικές εκπτώσεις στα δίδακτρα σας.

Τέλος … επειδή καλοκαίρι χωρίς μπύρα δεν υπάρχει … η μπύρα sol θα φροντίσει να ξεδιψάσει όλους τους χορευτές κερνώντας τους «50 πρώτους» που θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ και να σας κεράσει επίσης την δεύτερη μπύρα που θα πιείτε στο μεγάλο dance party στις 16 Ιουνίου στον ιππόκαμπο !!!
cu@ippokampos summer club !!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...