Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ

Tην ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Διρφύων επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Ιουνίου κλιμάκιο στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή της Δ. Αναγνωστάκη και επικοινώνησε το πρόγραμμα και τις θέσεις της.


Συγκεκριμένα το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Πισσώνα, Θεολόγου, Πούρνου και Μίστρου και διένειμε προεκλογικό υλικό της ΔΗΜ.ΑΡ.

Στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα των Δ.Δ., συμμετείχαν άντρες και γυναίκες, που αναζητούσαν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, του συνεταιριστικού κινήματος, αγρότες, κτηνοτρόφοι, εργαζόμενες και εργαζόμενοι, νέες και νέοι της ευρύτερης περιοχής, θέτοντας ερωτήματα για την πολιτική πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Το οδοιπορικό διάρκεσε περισσότερο από 4 ώρες και σίγουρα ήταν μια εξόρμηση αρκετά ελπιδοφόρα, για την προσπάθεια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, να επικοινωνήσει τον προγραμματικό της λόγο και να κατοχυρώσει την πολιτική της πρόταση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...