Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Αναγνωστάκης: Συμπαράσταση της ΔΗΜ.ΑΡ στις διεκδικήσεις και τους αγώνες της αιρετής Αυτοδιοίκησης

Στη Λαμία βρέθηκε χτες, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και παρακολούθησε τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου αφού συνεχάρη όλους τους παρευρισκόμενους νεοκλεγέντες βουλευτές, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να απευθύνουν ένα σύντομο χαιρετισμό.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης αφού ευχαρίστησε για τις ευχές τους, τον Περιφερειάρχη, τον Προέδρο αλλά και τους επικεφαλής των Παρατάξεων, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στις διεκδικήσεις και τους αγώνες της αιρετής Αυτοδιοίκησης.

Αγώνες που στοχεύουν στην ανάταξη της κοινωνίας και της οικονομίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η Δημοκρατική Αριστερά θα προσπαθήσει να συμβάλλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, αναλαμβάνοντας ευθύνες και πρωτοβουλίες, που θα προωθούν τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας και θα επιδιώξει την ανάπτυξη πολιτικών, που θα ανακουφίσουν τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Ήδη η Δημοκρατική Αριστερά έβαλε το προοδευτικό πρόσημο, στην προγραμματική συμφωνία των κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση εθνικής ευθύνης, αναλαμβάνοντας ρίσκο και ευθύνη να υπερασπιστεί τα φιλολαικά μέτρα που συμφωνήθηκαν ύστερα από τη δική της επιμονή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...