Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

"Εύβοια Μάρκετ Προμηθευτική": Εν αναμονή της απόφασης για πτώχευση...

Εντός του μήνα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση πτώχευσης της "Εύβοια Μάρκετ Προμηθευτική" από το Πρωτοδικείο Χαλκίδας, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη μία αλυσίδα του οργανωμένου λιανεμπορίου δεν άντεξε την κρίση.


Αν και όπως λένε παράγοντες της αγοράς, η κατάσταση για την "Εύβοια Μάρκετ Προμηθευτική", συμφερόντων της οικογένειας Λαουτάρη θα ήταν διαφορετική στην περίπτωση που είχε αποφύγει τις "καταστρεπτικές" συνεργασίες του παρελθόντος.


 Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Λαουτάρη συγκαταλέγονταν στους βασικούς μετόχους της χρεοκοπημένης αλυσίδας Ατλάντικ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το δίκτυο της εταιρείας έχει σχεδόν αποψιλωθεί αν σκεφτεί κανείς ότι σήμερα διαχειρίζεται μόλις 4 καταστήματα από 29 που ήταν τα σημεία της τις καλές εποχές.

 Κάποια από τα καταστήματα που σήμερα δεν υπάρχουν -τονίζουν πηγές της αγοράς- είτε πουλήθηκαν είτε εξαγοράστηκαν από ανταγωνίστριες δυνάμεις.



Να θυμίσουμε, ότι πέρυσι η εταιρεία εντάχθηκε στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού νόμου -σύμφωνα και με την υπ΄ αριθμ. 51/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας- έχοντας την στήριξη των προμηθευτών της. Όμως όπως όλα δείχνουν η παρατεταμένη και βαθιά κρίση στην αγορά "πάγωσε" την πορεία της .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...