Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Νέο εξώδικο Μαρινάκη στον ΣΚΑΙ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει νέο εξώδικο στον ΣΚΑΙ με αφορμή την έρευνα για τον αριθμό των οπαδών των ομάδων.

Από τον Ολυμπιακό σχολιάστηκαν τα εξής, ενώ γνωστοποιήθηκε ότι θα υπάρξει εξώδικη διαμαρτυρία:

Με νέο εξώδικο θα απαντήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και μέτοχος του ΣΚΑΙ Βαγγέλης Μαρινάκης στη νέα προσπάθεια χειραγώγησης μέσω μετρήσεων από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» στον ΣΚΑΙ με καλεσμένο τον μεγαλομέτοχο του σταθμού παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο μια έρευνα της public issue που παρουσιάζει τον αριθμό των οπαδών των ομάδων. Στην έρευνα αυτή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φέρεται να έχει λίγο πάνω από 2 εκατ. οπαδούς στην Ελλάδα ενώ ο ΠΑΟ κοντά στο 1.7! Πάλι καλά που η εταιρεία public issue δεν... αποφάσισε ότι είναι και περισσότεροι οι Παναθηναϊκοί στην Ελλάδα για να τους πάρουν όλοι μαζί με τις πέτρες.

Η ουσία είναι η εξής: Η public issue είναι το όχημα με το οποίο ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί να διαμορφώσει την κοινή γνώμη. Είναι η εταιρεία που έδινε τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 6% λίγες μέρες πριν τις εκλογές και η εταιρεία που έδωσε exit poll που έδινε τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 0,5%! Αυτό μάλιστα το exit poll, που εξευτέλισε τον συγκεκριμένο σταθμό και τον κατέστησε απολύτως αναξιόπιστο ήταν η αιτία για το προηγούμενο εξώδικο του κ.Μαρινάκη στον ΣΚΑΙ. Ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν μπορεί να βλέπει αυτή τη χειραγώγηση που επιχειρεί ο κύριος Αλαφούζος και το κανάλι στο οποίο είναι και ο ίδιος μέτοχος να παίζει τέτοια παιχνίδια και να μένει απαθής!

Δεν μπορεί να παρουσιάζονται έρευνες από εταιρείες που κάνουν την έρευνα για να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη και όχι βέβαια για να βγάλουν αληθινά αποτελέσματα! Είναι ντροπή και για τον ΣΚΑΙ η έρευνα που κυκλοφόρησε αλλά και για τα παπαγαλάκια του κυρίου Αλαφούζου που την αναμετέδωσαν!!!

πηγη: pamesports.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...