Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μποφίλου, αστυνομία & Χρυσή Αυγή

Οι αντιδράσεις από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, σε ένα tweet που έγραψε η Νατάσσα Μποφίλου, την ανάγκασαν να φωνάζει αστυνομία στα live της.

Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, το “εγέρθητω” των χρυσαυγιτών κατά την είσοδο του Νίκου Μιχαλολιάκου στη συνέντευξη Τύπου, εξόργισε τη Νατάσσα Μποφίλιου, που δεν το άφησε να περάσει έτσι. Για αυτό και έγραψε την άποψή της στο twitter, λέγοντας “κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια”. Αυτό ήταν αρκετό, για να προκαλέσει την αντίδραση εκατοντάδων ατόμων, σε βαθμό να της στέλνουν απειλητικά μηνύματα και να αναγκάσουν τη γνωστή τραγουδίστρια να καλεί στις συναυλίες αστυνομία – περισσότερο επειδή φοβόταν για τους θεατές, όπως λέει.

“Μιλούσα για πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο και όχι για βιολογικό. Ε, κι έπεσαν να με φάνε, είχα πάρα πολλές απειλές. Μου έστελναν μέιλ που έγραφαν ‘μωρή καρ…λα θα σε κρεμάσουμε από τα έντερά σου στο Σύνταγμα’ και διάφορες τέτοιες χυδαιότητες” λέει σήμερα για αυτό το περιστατικό και συμπληρώνει: “Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα και στις εμφανίσεις μου τότε καλούσα πάντα προληπτικά την αστυνομία. Κυρίως φοβόμουν για τους ανθρώπους που είχαν έρθει να με δουν”.


pkool.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...