Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ψαχνά: Kουκουλοφόροι λήστεψαν ηλικιωμένους υπό την απειλή μαχαιριού

Έφυγαν από το σπίτι με το αυτοκίνητο των θυμάτων τους – Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο  δραστών, οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στο σπίτι του, στα Ψαχνά Ευβοίας.

Ειδικότερα, περίπου στις 23:30, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μαύρες κουκούλες και φορώντας γάντια, παραβίασαν την κεντρική είσοδο και εισήλθαν στην οικία του ζευγαριού, όπου με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον 79χρονο ιδιοκτήτη και την συνομήλικη σύζυγό του.

Στη συνέχεια οι δράστες ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (8.000) περίπου ευρώ και διάφορα χρυσαφικά, συνολικής αξίας (2.000) περίπου ευρώ. Ακολούθως οι δράστες αφαίρεσαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ζευγαριού, που ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε τηλεφωνικά περίπου στις 01:00 σήμερα τα ξημερώματα από την 79χρονη στην Αστυνομία και άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας αναζητήσεων, εντοπίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, από αστυνομικούς της Β' Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ζευγαριού, εγκαταλελειμμένο στην 4η χ/θ της Εθνικής Οδού Χαλκίδας – Σχηματαρίου.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...