Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Κεδίκογλου: Εκλογές θα γίνουν το 2016

Για στείρα άρνηση σε κάθε αλλαγή κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας, πριν από ενάμιση μήνα περίπου, είχε αρνηθεί ότι θα κατέθετε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.


«Η κυβέρνηση δεν θα πέσει με συζητήσεις στο Κοινοβούλιο» υπενθύμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ  ότι άλλα λέει και άλλα κάνει.


Ο κ. Σίμος Κεδίκογλου συνέχισε την επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η φθινοπωρινή του εξόρμηση για την πτώση της κυβέρνησης με τα σχολεία κλειστά και ότι άλλο εξήγγειλε απέτυχε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έταξε τα πάντα στους πάντες τόνισε και όλα αυτά ότι η κυβέρνηση ήταν σε μια δύσκολη θέση που πάλευε για την εξυγίανση.

«Απέτυχαν  όλα τα σχέδιά του» τόνισε και ανέφερε ότι η κίνηση του κόμματος της αξιωματικής αντίπολίτευσης έγινε αμέσως μετά τις δηλώσεις του αρχηγού της στο Τέξας.

«Το κόμμα θα γινόταν ρεμπέτ ασκέρι» ανέφερε  ο κ. Κεδίκογλου χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για πολλαπλή ταυτότητα με σχιζοειδής διαστάσεις.

Επίσης ο υφυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα των δύο άκρων λέγοντας ότι «η βία δεν είναι η μαμή της ιστορίας, όπως πιστεύουν μερικοί από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο βιαστής της ιστορίας» και επεσήμανε ότι άλλη θα ήταν η Ελλάδα αν δεν είχαν δολοφονηθεί ο Ι. Καποδίστριας, ο Π. Μπακογιάννης, ο Γρ. Λαμπράκης.

«Είναι άλλο να ασκείς βία και άλλο να δικαιολογείς τη βία, όμως και τα δύο καταλήγουν στο ίδιο».

Οι εκλογές θα γίνουν το 2016, τόνισε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Σ. Κεδίκογλου, στην  παρέμβασή του στη Βουλή και ευχήθηκε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Εύχομαι να καταφέρετε να παρουσιάσετε στοιχειωδώς προτάσεις μέχρι το 2016, γιατί τότε θα γίνουν οι εκλογές, είπε ο Σ. Κεδίκογλου, ο οποίος συνέκρινε την στάση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με την στάση των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η εκτίμηση του Σ. Κεδίκογλου για τους προπηλακισμούς των Βουλευτών στην ΕΡΤ ήταν πως «η παράσταση απέτυχε».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...