Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Μαλέλης: Δεν είχα την πολυτέλεια να κρατήσω τη Ράλλη

Για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των ελληνικών ΜΜΕ, το δυσοίωνο μέλλον της τηλεόρασης αλλά και το κόψιμο της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη, μίλησε σε συνέντευξή του ο Σταμάτης Μαλέλης.
Σε συνέντευξή του στη «Real Life», ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star είπε αναφερόμενος στο κόψιμο της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη: «Δεν ήταν μόνο περικοπή το θέμα της Ράλλη. Η εκπομπή δεν πήγαινε όπως περιμέναμε, παρά τις προσπάθειες που κάναμε κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Μερικές κινήσεις είναι θέμα επιβίωσης. Δεν είχα την πολυτέλεια να την κρατήσω».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη σεζόν που κλείνει και σε αυτή που έρχεται, είπε: «Δεν μπορώ να κάνω σχέδια. Δεν ξέρω ποια κανάλια θα υπάρχουν, δεν ξέρω αν υπάρχουμε και εμείς. Πήγαμε να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου με τον πρόεδρο του σταθμού και σταματήσαμε να μιλάμε. Χωρίς να έχουμε καμία διαφωνία. Κοιταχτήκαμε και είπαμε, μα θα υπάρχουμε του χρόνου; Θα υπάρχει το Mega; Θα υπάρχει ο ANT1; Τα πράγματα είναι τραγικά αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι όλα τα κανάλια ήταν χαμένα αυτή τη σεζόν, γιατί υπάρχει τεράστια οικονομική κρίση. Ειλικρινά το λέω και με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω πια πόσα κανάλια μπορούν να αντέξουν. Η διαφήμιση είναι πλέον σε ελεύθερη πτώση. Ζούμε έναν απίστευτο εφιάλτη. Ούτε μπορούν να κοπούν άλλο οι μισθοί, ούτε μπορούν να γίνουν άλλες περικοπές».

Τέλος, αναφερόμενος στα τηλεοπτικά προγράμματα που φέτος ο ίδιος θεωρεί ότι στέφθηκαν με επιτυχία, είπε: «Οι Ράδιο Αρβύλα, ο Λάκης Λαζόπουλος, το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά, ανέβηκε το δελτίο Αντ1 και θεωρώ επιτυχία και τη δυναμική που δείχνει η Μελέτη απέναντι στη Μενεγάκη».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...