Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση που υπέβαλε ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης.


Ο Γ. Παπαγιάννης οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αφού μετά τη μήνυση κινήθηκε εναντίον του η αυτόφωρη διαδικασία.

Το όλο θεμά της διαμάχης των δημοσιογράφων είναι ένα πλαστό έγγραφο που εμφανίζει τον Κ. Βαξεβάνη να εισπράττει μεγάλο χρηματικό ποσό από την ΕΥΠ, το οποίο ο Γ. Παπαγιάννης δημοσίευσε χωρίς να ελέγξει πρώτα τη γνησιότητά του και την εγκυρότητά του.

Ο Γ. Παπαγιάννης έχει ταυτοποιηθεί από προηγούμενες κατηγορίες και διώξεις εναντίον του ως ο διαχειριστής του blog fimotro όπου δημοσιεύτηκε το συγκεκριμένο έγγραφο. Μάλιστα, στο παρελθόν, ο διευθυντής του δελτίου ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος είχε επίσης καταθέσει μήνυση εναντίον του για εκβιασμό. Ο δημοσιογράφος θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο το πρωί της Δευτέρας αφού μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία εκδίκασης. Μέχρι τη Δευτέρα θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Τέλος ο Κ. Βαξεβάνης αναμένεται να καταθέσει και αγωγή εναντίον του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...