Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Τραγωδία για γνωστό ζευγάρι ηθοποιών: Έχασαν την κόρη τους σε τροχαίο!

Τραγωδία για γνωστή θεατρική οικογένεια. Τραγικό θάνατο βρήκε την περασμένη εβδομάδα η 28χρονη ηθοποιός Ελενα Μαρτίνου σε τροχαίο δυστύχημα, αφήνοντας ορφανό το τριάμισι χρόνων παιδί της. Η Ελενα Μαρτίνου ήταν κόρη της Τούλας Ζαχαριουδάκη -από τον γάμο της με τον ηθοποιό Σώτο Μαρτίνο- η οποία χρόνια τώρα ασχολείται με το παιδικό θέατρο στεγάζοντας τον θίασό της με την επωνυμία «Νέα Ονειροπόληση» στο «Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη».

Η μητέρα της Ελενας και ο ετεροθαλής αδελφός της Παντελής Μαρτίνος -από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της που απέκτησε δύο ακόμα γιους- πληροφορήθηκαν πρώτοι το κακό μαντάτο. Η 28χρονη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα όταν οδηγώντας το αυτοκίνητό της τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο.

Η είδηση του θανάτου της νέας κοπέλας βύθισε στο πένθος τον σύζυγό της, τη μητέρα της, τον πατέρα της, αλλά και τα ετεροθαλή αδέλφια της, με τα οποία διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις.

«Τι να σας πω τέτοιες ώρες; Οτι είμαι απαρηγόρητη…» ήταν η μόνη κουβέντα που κατάφερε να αρθρώσει η μητέρα της αδικοχαμένης ηθοποιού στην «Espresso».

Η κηδεία της Ελενας έγινε στο νεκροταφείο των Γλυκών Νερών. Συντετριμμένοι οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι συνόδευσαν την Ελενα στην τελευταία της κατοικία.

«Τους τελευταίους δύο μήνες είχαμε χάσει την επαφή, παρ’ ότι είμαστε δεμένα αδέλφια. Η Ελενα από τότε που χώρισαν οι γονείς της, πάνε πολλά χρόνια βέβαια, ζούσε με τη μητέρα της και εμείς με τον πατέρα μας. Ηταν καλλιτεχνική και ευαίσθητη φύση, αλλά έγραφε και πολύ καλούς στίχους» λέει στην «Espresso» ο αδελφός της Νίκος Μαρτίνος.

Η Ελενα Μαρτίνου ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, γεμάτο ζωή. Αγαπούσε πολύ το θέατρο και τη μουσική και τα υπηρετούσε με αγάπη. Τελευταία της εμφάνιση ήταν στην παράσταση της μητέρας της Τούλας Ζαχαριουδάκη, η οποία διασκεύασε και σκηνοθέτησε την κωμωδία του Αριστοφάνη «Ειρήνη» για παιδιά. Στη διανομή της παράσταση έπαιρνε μέρος και η Ελενα Μαρτίνου και ο ετεροθαλής αδελφός της Παντελής που επίσης ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα τους.


ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ/espresso

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...