Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Το Αλιβέρι συζητά για τις σύγχρονες θεατρικές πρακτικές

Η Ακαδημία των Πολιτών Αλιβερίου (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία), σας καλεί σε Ανοικτή Κοινωνική Συζήτηση με εισηγήτρια την Γκουντρουμπή Φεμελίνα, θεατρολόγο – σκηνοθέτη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρες 17:00-20:00 στην Αίθουσα «Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου» με θέμα: «Επανεξετάζοντας τη συμμετοχικότητα στις σύγχρονες θεατρικές πρακτικές». 

Η Κοινωνική Συζήτηση θα είναι ανοικτή (με ελεύθερη είσοδο) για όλους τους Πολίτες, οι οποίοι θα έχουν, παράλληλα, τη δυνατότητα να εγγραφούν στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα που υλοποιεί η Ακαδημία των Πολιτών στα πλαίσια του νέου ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, τα οποία είναι:

ΕΠΙΠΕΔΟ Α: Δέκα (10) τρίωρες εβδομαδιαίες κοινωνικές συζητήσεις για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γενικές γνώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης {κόστος 50 ευρώ/ εξάμηνο}

Θεματική Ενότητα:

Θεατρολογία-Θεατρικό Παιχνίδι– Ψυχόδραμα-Δραματοθεραπεία και Ψυχανάλυση

ΕΠΙΠΕΔΟ Β: Εξειδικευμένη παρακολούθηση με τελικές εξετάσεις και e-εργασία (δέκα τρίωρες εβδομαδιαίες κοινωνικές συζητήσεις in vivo και πέντε τρίωρες εβδομαδιαίες συμπληρωματικές διαδικτυακές συναντήσεις {κόστος 150 ευρώ/ εξάμηνο}) με χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης, κατόπιν επιτυχούς εξέτασης και με αναγραφή ωρών.

Θεματική Ενότητα:

Θεατρολογί-Θεατρικό Παιχνίδι-Ψυχόδραμα-Δραματοθεραπεία & Ψυχανάλυση - Εφαρμογές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Τεχνολογίας του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το «ΚΕΚ ΟΡΑΜΑ». Στην ενότητα αυτή χορηγούνται διαδικτυακά βιβλία και σημειώσεις

ΕΠΙΠΕΔΟ Γ: Πέντε Συμβουλευτικές Συναντήσεις, διάρκειας 90΄, των 10 ατόμων -ομαδική συμβουλευτική για αντιμετώπιση προσωπικών προβλημάτων- {Συνολικό κόστος: 100 ευρώ}.

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο Ετήσιο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας 300 ωρών με θεματική: «Ειδική Αγωγή». Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με το «ΚΕΚ Όραμα». Οι κοινωνικές συζητήσεις πραγματοποιούνται μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και εξειδικευμένους διδάσκοντες. {Συνολικό κόστος: 200 ευρώ ετησίως}.

* Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν όλοι οι Πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Οι Κοινωνικές Συζητήσεις της Ακαδημίας για τον Α΄ Κύκλο θα διαρκέσουν από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2014, θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων κοινωνικών (10 συνολικά) και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα «εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου»  κάθε Τετάρτη και ώρες: 17:00 έως 20:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:    τηλ. 6978944994  (καθημερινά 10:00 - 13:00).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...