Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Υπέφερε αλλά δεν έλεγε τίποτα - Στο χειρουργείο λόγω... αποσμητικού!

Ο 65χρονος είχε διπλώσει από τους πόνους, αλλά από ντροπή δεν τολμούσε να πει τίποτα στη γυναίκα και τα παιδιά του...


Το περιστατικό δεν είναι πρωτοφανές, αφού πολλά παρόμοια έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τους χειρουργούς της πόλης. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας, όταν ο 65χρονος είχε φρικτούς πόνους και ζήτησε από τη γυναίκα του, να τον πάει στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και έκριναν ότι έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα για να του αφαιρέσουν το καπάκι ενός αποσμητικού, που είχε χτυπήσει το παχύ του έντερο. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ο 65χρονος δεν έλεγε το παραμικρό ούτε στους συγγενείς ούτε στους γιατρούς του.

Έξω από το χειρουργείο, τον περίμενε τόσο η σύζυγός του όσο και τα δύο του παιδιά, που μέσα στην αγωνία τους, προσπαθούσαν να πιστέψουν τα όσα είχαν γίνει! Η επέμβαση πάντως πέτυχε, «η αφαίρεση υλικού» (έτσι γράφτηκε στο βιβλίο των χειρουργείων) ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και ο ασθενής... επέστρεψε σπίτι του.

Σύμφωνα με το dete.gr, τέτοια περιστατικά (όσο και αν φαίνονται παράξενα) είναι συχνά!  Τέτοιου είδους επεμβάσεις θεωρούνται ρουτίνα για τους χειρουργούς, τόσο για άνδρες ασθενείς, όσο και για γυναίκες...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...