Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Σε Αλιβέρι και Μεσσάπια αύριο, οι υποψήφιοι της ΝΔ

  Κλιμάκια Υποψηφίων Βουλευτών της Ν.Δ θα επισκεφθούν αύριο τα δημοτικά διαμερίσματα Αυλωναρίου Αλιβερίου καθώς και τον παλίο δήμο Μεσσαπίων, όπου θα συναντηθούν με στελέχη της Ν.Δ από την περιοχή.


 Στο Δημοτικό διαμέρισμα Αυλωναρίου-Αλιβερίου το κλιμάκιο θα απαρτίζεται από τους κ.κ. Λιάσκο Αναστάσιο, Γκάβαλη Στάματη, Δεμερτζή Βασίλη και Παππά Βασιλική καθώς και άλλα κομματικά στελέχη, όπου μετά από περιοδεία σε ΑΗΣ Αλιβερίου, Λέπουρα, Νεοχώρι, Αυλωνάρι, Χάνια Αυλωναρίου Γαβαλά, Αγιος Λουκάς Παραμερίτες, Τραχήλι, Θαρρούνια, Παρθένι, Αγιος Ιωάννης και θα καταλήξουν στο Κάραβο Αλιβερίου στην καφετέρια "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ" για συζήτηση με τους πολίτες.

 Στο παλιό Δήμο Μεσσαπίων το κλιμάκιο θα απαρτίζεται από τους κ.κ. Κεδίκογλου Σίμο, Παπαγρηγορίου Γιάννη, Λαίου Σίσσυ και Καπετάνιο Γιώργο και άλλα κομματικά στελέχη οπου μετά από περιοδεία σε Πολιτικά, Νεροτριβιά, Καμαρίτσα και Καστέλλα θα καταλήξουν στα Ψαχνά στη ταβέρνα "Ε.Αναστασίου- Α. Αποστόλου" το γνωστό μας Ψύλλο για ενημέρωση των προβλημάτων της περιοχής.

 Θεωρούμε ότι αυτό που χρειάζεται η κοινωνία μας είναι η επαφή με τους πολίτες για την ανάδειξη των προβλημάτων και την προσπάθεια της επίλυσης τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...