Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Διεκόπη η δίκη Ψωμιάδη

Προσωρινά έχει διακοπεί η δίκη Ψωμιάδη με τον άλλοτε πρόεδρο της ΑΕΚ να  κατηγορείται για τις υπεξαιρέσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ.

Λίγο πριν τις 10 ο Μάκης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από άνδρες της ασφάλειας έφτασε στο Εφετείο Αθηνών  όπου θα εκδικαστούν δύο δίκες με τον άλλοτε πρόεδρο της Ένωσης να κατηγορείται για τις υπεξαιρέσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η δίκη όμως φαίνεται δεν θα κρατήσει πολύ, αφού οι δύο πλευρές ζήτησαν διακοπή, διότι υπάρχει έγγραφο από τα Σκόπια που αναφέρει πως η έκδοση του πρώην προέδρου της Ένωσης αφορά μόνο την υπόθεση των στημένων αγώνων και όχι άλλες υποθέσεις όπως αυτή της ΑΕΚ.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές θα αποφασίσουν αν μπορεί να συνεχιστεί η δίκη και αυτή την ώρα οι δικαστές πραγματοποιούν σύσκεψη για να αποφασίσουν, αν η δίκη θα διακοπεί ορισμένες μέρες. Από την πλευρά της ΑΕΚ στο Εφετείο βρέθηκαν ο Ντέμης Νικολαΐδης, μαζί με τον Χάρη Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Ρόκα.
Πηγή: gazzetta.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...