Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Χαλκίδα: Δύο ανήλικοι σε σπείρα που είχε ρημάξει με κλοπές τα καταστήματα..

Συνελήφθησαν, χθες (20-03-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 50, 15 και 13 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.


Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι τρεις δράστες αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε αύλιο χώρο πολυκαταστήματος, ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού, στη Χαλκίδα με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη γειτονικού καταστήματος και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.


Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον 36χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, αστυνομικοί του οποίου μετά από άμεσες και επιστάμενες αναζητήσεις εντόπισαν το ανωτέρω όχημα σε περιοχή της Χαλκίδας και προσήγαγαν τους τρεις ημεδαπούς.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας , προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες είχαν διαπράξει, το τελευταίο τρίμηνο, σωρεία κλοπών από το προαναφερόμενο πολυκατάστημα, έχοντας αφαιρέσει παλέτες, μπαταρίες αυτοκινήτων, ποσότητες πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, καθώς και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (4.000) ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και διατάχθηκε η κράτησή τους και η παραπομπή τους την προσεχή Δευτέρα (24-03-2014) ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...