Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Χαλκίδα: Δύο 25χρονοι επιτέθηκαν με ρόπαλα και λήστεψαν 30χρονο!

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (20-03-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο (2) 25χρονοι υπήκοοι Πακιστάν, κατηγορούμενοι για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, σε βάρος 30χρονου ομοεθνούς τους.


Επιπλέον ο ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς όπως διαπιστώθηκε στερείται παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην χώρα μας.


Ειδικότερα, χθες το βράδυ ο 30χρονος, ο οποίος έφερε εμφανή σημάδια κακώσεων στο πρόσωπό του, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλε ότι νωρίτερα χθες το απόγευμα, δύο άγνωστοι προς αυτόν δράστες, Πακιστανής καταγωγής, του επιτέθηκαν με ρόπαλα που κρατούσαν στα χέρια τους και αφού τον χτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (160) ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, αναζήτησαν και εντόπισαν τους δύο ομοεθνείς του 30χρονου, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα ως οι δράστες της σε βάρος του ληστείας και συνελήφθησαν .

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου αφού του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα αποχώρησε.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...