Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

4 super markets "Μασούτης" ανοίγουν στη Χαλκίδα

"H κάθοδος μας στην Αθήνα πλησιάζει και θα είναι αυτόνομη" λέει ο Μενέλαος Μπουφίδης, οικονομικός διευθυντής στην βορειοελλαδίτικη λιανεμπορική αλυσίδα "Μασούτης". 


Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχουν εγκαινιαστεί 4 καταστήματα στην Χαλκίδα -εκ των οποίων το ένα ήταν Sprider και τα άλλα τρία πρώην Ατλάντικ- ενώ παράλληλα η αλυσίδα βρίσκεται σε αναζήτηση καταστήματος και στην Λάρισα. Παράλληλα κατά τον ίδιο, μέχρι τον Απρίλιο πρόκειται να ανοίξουν ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην περιοχή Κουφάλια Θεσσαλονίκης. 

 
Η επέκτασή σας στο λεκανοπέδιο Αττικής, σημειώνει ο Μενέλαος Μπουφίδης αποτελεί βασική στρατηγική επιλογή μας από φέτος, καθώς όπως λέει οι συνθήκες διείσδυσης έχουν ωριμάσει. 
 
Σήμερα, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες.
 
Με 243 καταστήματα, 224 σούπερ μάρκετ και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ήπειρου και τα νησιά Λήμνο και Λέσβο. Απασχολεί περισσότερους από 5.900 εργαζόμενους, οι οποίοι κατά τη θερινή περίοδο 2012 έφτασαν τους 6.050.


Πηγή:www.reporter.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...