Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη χωρίς τους... Καζαντζιδικούς!

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές. 



Τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη, θα ερμηνεύσουν στο πλαίσιο του αφιερώματος οι: Θέμης Αδαμαντίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μιχάλης Δημητριάδης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασίλης Λέκκας, Μαρία Αναματερού αλλά και ο Παύλος Κοντογιαννίδης. «Δυο πόρτες έχει η ζωή», «Το θολωμένο μου μυαλό», «Υπάρχω», «Βράχο βράχο τον καημό μου», «Γυάλινος κόσμος»,  «Ζιγκουάλα», «Μια παλιά ιστορία», «Με τον βοριά», Αγριολούλουδο», «Το πέλαγο είναι βαθύ», «Αλλοτινές μου εποχές», «Άσπρο πουκάμισο φορώ», «Νυχτερίδες κι αράχνες», «Η ζωή μου όλη» και άλλες πολλές διαχρονικές επιτυχίες, θα απολαύσουμε το βράδυ του Σαββάτου.

Η σύζυγος του αξέχαστου ερμηνευτή, Βάσω Καζαντζίδη, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως οι Λευτέρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Λιάνης, Πάνος Σκουρολιάκος, Βάσια Τριφύλλη, Χάρης Σώζος, Ελισάβετ Μουτάφη, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Καραμέρος, Ηλίας Πετράκης, Αντώνης Πρέκας, Μελίνα Κόκκορη, Μάρα Δαρμουσλή και Mάριον Μιχελιδάκη, μιλάνε για τον τιμώμενο και θυμούνται στιγμές από τη γνωριμία τους μαζί του.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ενώ κάλεσε κόσμο και κοσμάκη "ξέχασε" να καλέσει τους φίλους του Στέλιου που έχουν συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα και ειδικά τους Χαλκιδέους που είναι και οι πιο δραστήριοι και έχουν δυναμική παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...