Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Είχαν ρημάξει όλη την Χαλκίδα...

Τα στοιχεία ταυτότητας του ζευγαριού προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών για την εισβολή στο σπίτι  ενός 79χρονου στις Ερυθρές το βράδυ της περασμένης Κυριακής 


Άλλαξε... πεδίο δράσης ένας νεαρός τσιγγάνος που αναζητείται  εδώ και σχεδόν δυο εβδομάδες  με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Χαλκίδας για διακεκριμένες κλοπές στην Εύβοια! Επέκτεινε τη δραστηριότητά του στη Θήβα με βοηθό μια γυναίκα, αλλά τελικά δεν απέφυγε τη σύλληψη.

Τα στοιχεία ταυτότητας του ζευγαριού προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών για την εισβολή στο σπίτι  ενός 79χρονου στις Ερυθρές το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Οι δράστες είχαν παραβιάσει τότε το παράθυρο του υπνοδωματίου και είχαν αρπάξει 165 ευρώ, αφού αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια ψάχνοντας για πολύτιμα αντικείμενα. Ο 19χρονος εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και συνελήφθη βάσει του εντάλματος που είχε εκδοθεί την 1η Νοεμβρίου. Η συνεργός του δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...