Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

"Σήκωσαν" μια αποθήκη στα Φύλλα ένας άνδρας με δύο γυναίκες

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, ένας 46χρονος άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 42 και 55 ετών, όλοι Αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενοι για κλοπή σε αποθήκη στα Φύλλα Ευβοίας.

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι τρεις δράστες αφαίρεσαν από αποθήκη, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, στα Φύλλα Ευβοίας:

• Έξι (6) ξύλινες πόρτες και μεγάλο αριθμό κουφωμάτων
• Οικοδομική ξυλεία ενός κυβικού μέτρου και επαγγελματικό εξοπλισμό εστιατορίου
• Μια (1) ηλεκτρική αεροκουρτίνα και μια (1) τέντα με μηχανισμό.

Στη προσπάθειά τους να αφαιρέσουν μια ακόμη τέντα έγιναν αντιληπτοί από τον 40χρονο ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο είχαν φορτώσει τα κλοπιμαία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και χθες το μεσημέρι εντόπισαν και ακινητοποίησαν το Ι. Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 46χρονος και η 42χρονη, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για τους δύο εκ των τριών δραστών της ανωτέρω κλοπής και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη και η 55χρονη δράστιδα στα Φύλλα Ευβοίας.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι τρεις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά από προφορική εντολή, του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...