Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Χρησιμοποιούσε τον 10χρονο γιο του για παραδόσεις σε τοξικομανείς

Για μεταφορέα ναρκωτικών χρησιμοποιούσε τον 10χρονο γιο του ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος συνελήφθη στην Ανατολή Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 32χρονος δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ηρωίνης στην πόλη των Ιωαννίνων.


Ειδικότερα, αρχικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς ο 10χρονος κοντά στην οικία του στην Ανατολή και κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία (φιξάκι) με ηρωίνη, σε μορφή βράχου, βάρους 5,6 γραμμαρίων.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος πατέρας του ανήλικου, ο οποίος συνελήφθη, συντόνιζε τη διακίνηση των ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας τον γιο του, τον οποίο προμήθευε με ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες ακολούθως το παιδί παρέδιδε σε τοξικομανείς της πόλης των Ιωαννίνων.

Σε έρευνες που έγιναν στην οικία του 32χρονου και έξω από αυτή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εικοσιπέντε φιξάκια ηρωίνης, συνολικού βάρους (95,5) γραμμαρίων, κρυμμένα μέσα σε μπουκάλι από γάλα, δύο κινητά τηλέφωνα, και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...