Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος η Neoset - Τι λέει για τους εργαζόμενους

Πανικό έχει σπείρει στους εργαζόμενους της Neoset η εντολή της διοίκησης της εταιρίας επίπλων να μην δεχτούν άλλες παραγγελίες.

Όπως τους ενημέρωσαν «παγώνουν» όλα, καθώς ακόμα δεν κατέστη δυνατό να βρουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο.

Το γεγονός έχει θορυβήσει και πελάτες, που ήδη έχουν πληρώσει προκαταβολή για παραγγελίες που αναμένουν.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι το εργοστάσιο της εταιρίας πλέον δεν λειτουργεί ενώ η αναστολή λήψης παραγγελιών έρχεται μια ημέρα μετά την επιστολή του επικεφαλής της εταιρίας προς το προσωπικό, με την οποία τους ενημερώνουν ούτε λίγο – ούτε πολύ για «λουκέτο».

Η εταιρία τον Νοέμβριου του 2012 είχε κάνει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99. Η υπόθεση όμως θα εκδικαστεί στις 27 Μαρτίου του 2013 (!), γεγονός που αφήνει την εταιρία επίπλων εκτεθειμένη στους πιστωτές της…

Διαβάστε την επιστολή που εστάλη στο προσωπικό:
«Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο καταβάλαμε όλοι κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης προκειμένου να βγει η εταιρεία από το οικονομικό αδιέξοδο για το οποίο καθοριστικό ρόλο έπαιξε η επί τέσσερα χρόνια εντεινόμενη κρίση στην Αγορά, σας ενημερώνω ότι δεν έχει καταστεί μέχρι σήμερα δυνατή η εξεύρεση λύσης. Σας διαβεβαιώνω ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες από την πλευρά της εταιρείας προκειμένου να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων στο ακέραιο».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...