Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μίνι-Μάρκετ...κροτίδων στη Χαλκίδα - Συνελήφθη 65χρονος

 Μίνι-Μάρκετ...κροτίδων είχε μια 65χρονη τη Χαλκίδα. Και όταν επενέβησαν οι αστυνομικές αρχές έσπευσε να εξαφανιστεί. Συνελήφθη, όμως ο 65χρονος σύζυγος της, για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων.

Κατασχέθηκαν συνολικά –500–κροτίδες, μετά από έλεγχο σε κατάστημα παντοπωλείο Μίνι-Μάρκετ  και αναζητείται για να συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές η επίσης 65χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Χθες το βράδυ κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα παντοπωλείο Μίνι- Μάρκετ, ιδιοκτησίας 65χρονης, στη πόλη της Χαλκίδας, κατελήφθη ο 65χρονος ιδιοκτήτριας ως προσωρινά υπεύθυνος, να διαθέτει προς πώληση (500) κροτίδες, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Η ανωτέρω ποσότητα κροτίδων κατασχέθηκε, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 65χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, κατά την διάρκεια του εορτασμού του Πάσχα, θα συνεχισθούν αμείωτα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...