Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ξανανοίγει ο φάκελος της εξαφάνισης του μικρού Μπεν - Ξεκινούν έρευνες στην Κω

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 21 χρόνια, η υπόθεση του μικρού Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991 στην Κω, συνεχίζει να απασχολεί την βρετανική αστυνομία.

Αξιωματούχοι της Βρετανίας βρίσκονται σε επαφή με Έλληνες αστυνομικούς στην Κω καθώς υποψιάζονται ότι ο 21 μηνών Ben Needham θάφτηκε κατά λάθος κάτω από ερείπια. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ένας οδηγός έβγαζε μπάζα ανοίγοντας θεμέλια κοντά στην περιοχή που εξαφανίστηκε το παιδί και εικάζεται ότι κατά λάθος ο Ben βρέθηκε μέσα στον εκσκαφέα και στη συνέχεια θάφτηκε κάτω από το χώμα.

Η εφημερίδα αναφέρει παράλληλα ότι οι αξιωματούχοι σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν εξελιγμένο μηχανισμό τρισδιάστατου σκαναρίσματος ώστε να εντοπίσουν τα οστά κάτω από την επιφάνεια της γης, ενώ η Αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει νέα έρευνα στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε ο Ben.

Η 40χρονη μητέρα του Kerry Needham ανέφερε ότι η πιθανή ανακάλυψη της σορού του χαμένου γιου της είναι μία φρικτή σκέψη αλλά απαραίτητη και επιμένει ότι ο Ben είναι ακόμη ζωντανός.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...