Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο Καράκωστας θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν

Συνεxίζεται το σίριαλ με τον νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Ιωάννη Καράκωστα, αφού από τη μία ο ίδιος δηλώνει πως δεν σκέφτεται να παραιτηθεί, αλλά να κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν.

Σύμφωνα με το Real FM o κ.Καράκωστας σχεδιάζει να περάσει στην αντεπίθεση. Την ίδια ώρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω του γραμματέα της ΚΟ Κώστα Μαρκόπουλο, απάντησαν στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

«παρασύρθηκε και χρησιμοποίησε απαράδεκτους και ανοίκειους χαρακτηρισμούς για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τα περί αθλιότητος και συκοφαντίας του τα επιστρέφουμε».

Ο κ.Μαρκόπουλος ρώτησε εάν υπήρχε πληρωμή για τον κ. Καράκωστα από την γερμανική εταιρεία επί Χριστοφοράκου, αν ο κ. Καράκωστας είχε ποτέ εσωτερικό τριψήφιο τηλέφωνο επί Χριστοφοράκου και εάν υπάρχει εγγραφή στο όνομά του στη λίστα ενεργών προμηθευτών της Siemens την ίδια περίοδο.

«Είναι αυτονόητο, σε κάθε περίπτωση, ότι ο Νομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού δεν επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρείες που έβλαψαν αποδεδειγμένα το ελληνικό Δημόσιο και ήταν οι πρωταγωνιστές της διαφθοράς στην Ελλάδα» αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...