Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Μέσα από τον Κορυδαλό εξιχνίασαν κλοπή σε κρεοπωλείο της Ιστιαίας

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα (κρεοπωλείο) που είχε διαπράξει 24χρονος ημεδαπός τον μήνα Μάϊο στην Ιστιαία Ευβοίας.
 
Ειδικότερα, την 11-05-2012 νωρίς το πρωί, ο 24χρονος εισήλθε σε κρεοπωλείο, ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής, στην Ιστιαία Ευβοίας, παραβιάζοντας το παράθυρο και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ.
 
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι δράστης της ανωτέρω κλοπής είναι ο 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.


Σημειώνεται ότι ο δράστης βρίσκεται έγκλειστος στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, καθότι συνελήφθη την 21-06-2012 στην Ιστιαία, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Β΄ Ανακριτή Χαλκίδας για ναρκωτικά. 
 
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...