Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΤΕΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα

Άμεση απόσυρση των άδικων φόρων ΤΩΡΑ. Το Περιφερειακό Τμήμα Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στηρίζει τη πρωτοβουλία της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Φορέων της Εύβοιας, συμφωνεί και προσυπογράφει τις προτάσεις προς το Υπουργείο Οικονομικών, αναφορικά με την επείγουσα αλλαγή των δυσβάστακτων και άδικων φορολογικών μέτρων που έχουν οδηγήσει τους πολίτες και εμάς τους Μηχανικούς σε απόγνωση.

Θεωρούμε ότι είναι επείγον να αλλάξουν τα άδικα μέτρα τώρα, γιατί επιτείνουν την ύφεση στην οικονομία και ωθούν περισσότερους στην ανεργία και την υποαπασχόληση, με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική συνοχή.

Το γεγονός ότι η Πολιτεία έχει καταργήσει όλες τις φοροαπαλλαγές ακόμη και των ασφαλιστικών εισφορών, έχει ρίξει το αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ και αναγκάζει ακόμη και αυτούς που δηλώνουν 12.000 ευρώ το χρόνο να πληρώνουν εισφορά αλληλεγγύης, εμμέσως πλην σαφώς θεωρεί ότι όποιος δηλώνει εισόδημα 12.000 ευρώ το χρόνο είναι πλούσιος.

Είναι καιρός σε αυτή τη χώρα να επαναπροσδιορίσουμε σοβαρά ποιος θεωρείται πλούσιος και ποιος φτωχός.

Καλούμε όλους τους Μηχανικούς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012, 8:00 το βράδυ.

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Μπουραντάς

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...