Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Με Δύναμη από την Κηφισιά» στην... Ερέτρια

Η θεατρική ομάδα Ερέτες, θα ανεβάσει την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουλίου, το θεατρικό έργο «Με Δύναμη από την Κηφισιά», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Ερέτριας.

Κωπηλατούν «Με Δύναμη από την Κηφισιά» οι Ερέτες, ξεκινώντας το καλοκαιρινό τους ταξίδι, παρέα με τέσσερεις γυναίκες που έχουν προορισμό την Ταϋλάνδη. Τέσσερεις γυναίκες, που ονειρεύονται και κάνουν σχέδια για αυτό το ταξίδι, νομίζοντας ότι θα  αλλάξει η ζωή τους, που τσακώνονται και αγαπιούνται, τα λένε όλα μεταξύ τους και θέλουν να είναι αισιόδοξες για το αύριο. Θα καταφέρουν, άραγε, να ξεφύγουν από όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας τους και να ξεκινήσουν με δύναμη μια καινούρια ζωή;

Το «Με Δύναμη από την Κηφισιά» είναι ένα από τα έργα-σταθμούς της νεοελληνικής δραματουργίας, με την υπογραφή του αξεπέραστου συγγραφικού διδύμου Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπανάγνου.

Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται:

Αλέκα:    Κρυσταλλία Μπουραζά
Ηλέκτρα: Κατερίνα Φουρμούζη
Φωτεινή: Μαλαματένια Κιάκη – Τσολάκου
Μάρω:     Βάνα Τσιριμώκου.

Συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία: Μιλτιάδης Παπανάγνου
Σκηνικά, κοστούμια: «Ερέτες»
Μουσική επιλογή: Κατερίνα Φουρμούζη
Φωτισμοί- Ήχος: Παναγιώτης Μπούκος
Μακέτα, επιμέλεια προγράμματος: Κρυσταλλία Μπουραζά
Κοσμήματα- αξεσουάρ: Τσιριμώκου Βάνα
Κομμώσεις: Ζέτα Χιωτέρη 
Υποβολείο: Τζορμπατζούδη Ιωάννα

Σας περιμένουμε όλους, να απολαύσουμε αυτό το ταξίδι παρέα, την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 21:00΄, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Ερέτριας.

Είσοδος Ελεύθερη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...