Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Μήνυμα Κεδίκογλου στη ΔΑΚΕ: Δεν αποκλείονται διαγραφές

Μήνυμα στους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ που αντιδρούν στις προωθούμενες αποκρατικοποιήσεις έστειλε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο των διαγραφών.

«Όταν σε αυτή την κυβέρνηση όλοι όσοι συμμετέχουν, τα κόμματα, οι αρχηγοί που συμμετέχουν, έχουν βάλει την εθνική ανάγκη πάνω από το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον, δεν μπορούμε να ανεχθούμε να βάζει κάποιος το συντεχνιακό συμφέρον πάνω από την εθνική ανάγκη» δήλωσε στον Βήμα 99,5, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφών. «Το μήνυμα θα περάσει με τον σαφέστερο δυνατό τρόπο» τόνισε.

Οι δηλώσεις του κ. Κεδίκογλου έγιναν λίγα 24ωρα μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της ΔΑΚΕ και της Φωτεινής Πιπιλή, η οποία ζήτησε από την κυβέρνηση να συγκρουστεί με ακραίους συνδικαλιστές ακόμα και εάν πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.

Είχε προηγηθεί και η ανακοίνωση των γαλάζιων συνδικαλιστών με την οποία τάσσονταν κατά των αποκρατικοποιήσεων και προειδοποιούσαν ότι εάν η κυβέρνηση ξεχάσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, «η κοινωνία όχι μόνο θα εξεγερθεί, αλλά θα εκραγεί».

«Σε αυτούς δε τους υπουργούς που παριστάνουν τους… Ινδιάνους και θυσιάζουν στο βωμό της προσευχής ό,τι απέμεινε όρθιο, ικανοποιώντας και τις τελευταίες απαιτήσεις των τροϊκανών, πιστεύοντας ότι έτσι θα εξευμενίσουν… το πνεύμα της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του Ρέσλερ, που δεν έχουν διάθεση να επαναδιαπραγματευτούν, τους καλούμε να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς και να σταθούν ως ισότιμα μέλη στην ΕΕ, ικανοποιώντας τη νωπή λαϊκή εντολή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...