Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η παράταξη του Δημάρχου Ερέτριας διέγραψε τον Δημ. Σύμβουλο Μ.Γιακουβάκη

Ο Δήμαρχος Ερέτριας

Η παράταξη του Δημάρχου Ερέτριας διέγραψε τον Μ.Γιακουβάκη. Η απόφαση λήφθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση των μελών της Δημοτικής Παράταξης του Συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Δήμου Ερέτριας .


Η συζήτηση έγινε μετά από πρόταση του Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης κ. Βασίλειου Βελέντζα, με θέμα συζήτησης την διαγραφή του Δημοτικού συμβούλου κ. Μιλτιάδη Γιακουβάκη από την δημοτική παράταξη – ομάδα της πλειοψηφίας του Δήμου Ερέτριας και του συνδυασμού, σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 5 του Ν.3852/2010.

Παρόντα ήταν όλα τα μέλη - δημοτικοί σύμβουλοι (15 συνολικά) της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας, ο Δήμαρχος και τέσσερις πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων. Απών ήταν ο κ. Μιλτιάδης Γιακουβάκης αν και ενημερώθηκε σχετικά για την συνεδρίαση.

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος είπε:

"Ο κ. Μιλτιάδης Γιακουβάκης, Δημοτικός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ε, κατ’ επανάληψη είχε δείξει αντιδεοντολογική, απαράδεκτη, ανάρμοστη και προκλητική συμπεριφορά, προσπαθώντας επίμονα να πλήξει το θεσμό του Δημάρχου και τον ίδιο προσωπικά, κάποιους από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και κατά συνέπεια την δημοτική αρχή και τον συνδυασμό στον οποίο μέχρι σήμερα ανήκε.

 Έχει επιδείξει έλλειψη διάθεσης συνεργασίας με τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής μας παράταξης, συμμόρφωσης προς τις υποδείξεις και εντολές του Δημάρχου που επικεντρώνονται κυρίως σε θέματα που αφορούν την Δ.Ε.Υ.Α.Ε και την αρμοδιότητα του ως αντιπροέδρου αυτής, καθώς και απόκλισης από την πολιτική γραμμή της δημοτικής παράταξης, ακολουθώντας την δική του γραμμή που ο ίδιος κατά περίπτωση κρίνει και αποφασίζει".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...