Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Δυναμική εμφάνιση Βενιζέλου στη Χαλκίδα

Δυναμική εμφάνιση Βενιζέλου στη Χαλκίδα με τον Περγαντά στο πλάϊ του. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την ομιλία του πριν λίγο σε μια κατάμεστη αίθουσα, στην οποία , μάλιστα, υπάρχουν και πολλοί όρθιοι.


Ο Βαγ. Βενιζέλος  λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του χαιρετούσε τους πάντες έχοντας τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά στο πλευρό του.

Η εμφάνισή του δεν έχει καμία σχέση με την προεκλογική συγκέντρωση του Ρέππα που ήταν η πιο αποτυχημένη που είχε γίνει στην Εύβοια.

Αυτή τη φορά η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και απέδωσε.

"Ήρθα στην πατρίδα μου" είπε ο Βαγγ, Βενιζέλος ξεκινώντας την ομιλία του και  καταχειροκροτήθηκε.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα στηρίξει και δεν θα ανεχτεί κανένα κυβερνητικό σχήμα αν δεν διασφαλίζεται αυτός ο εθνικός ενωτικός χαρακτήρας που θα κατευθύνει στην  πρόοδο, μέσα από την εθνική στρατηγική που έχουμε προτείνει», τόνισε ο πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε ομιλία του στη Χαλκίδα.

Παράλληλα, εξέφρασε το φόβο του ότι «αυτή η ακυβερνησία μπορεί να συνεχιστεί  και μετά τις 17 Ιουνίου, γιατί έχει στηθεί ένα επιπόλαιο σκηνικό δήθεν  δικομματισμού». 


Την πρώτη ερώτηση στον Βενιζέλο έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σίμωσης που αναφέρθηκε στην ανταγωνιστικότητα και τους μικρομεσαίους. Την δεύτερη ερώτηση έκανε ο  πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Λαγός που αναφέρθηκε στη φοροδιαφυγή και ζήτησε να γίνει δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών.

Ο κ. Σίμωσης
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ αναφέρθηκε στο θέμα των απολύσεων στο δημόσιο και πως θα διασφαλιστούν κάποια δικαιώματα. Ακολούθησε η πρόεδρος των εμπορικών συλλόγων κ. Αγιοστρατίτη που αναφέρθηκε στις κατασχέσεις που έχουν ξεκινήσει οι τράπεζες  και τι μέτρα θα παρθούν.

Ο ξενοδόχος κ. Νίκος Στρατής αναφέρθηκε στον τουρισμό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχιερήσεις και ρώτησε ποιες είναι οι ρεαλιστικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν στα πλαίσια του μνημονίου ενω αναφέρθηκε και στον κοινωνικό τουρισμό.

Ο κ. Γιάννης Γριβάκης από το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας αναφέρθηκε στην ανεργία και την αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Την επόμενη ερώτηση έκανε ο πρόεροςτων επαγγελματοβιοτεχνών Εύβοιας κ. Ηλίας Θαλάσσης και είπε "Εδώ είναι το καθαρό ΠΑΣΟΚ . Αυτοί που φύγανε καλά έκαναν και να μας αφήσουν ήσυχους" , ενώ ρώτησε για τη φορολογία των μικρομεσαίων και ζήτησε ένα απλό, σταθερό, φορολογικό σύστημα. Και ρώτησε ανα οι βουλευτές των λίγων ημερών θα πάρουν σύνταξη 1500 ευρώ και αν επανακλεγούν 5.00 ευρώ.

Το πάνελ της εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ
Από μέρους των εργοληπτών μίλησε ο κ. Καμαριώτης που αναφέρθηκε στις εγγυητικές επιστολές που ζητούν οι τράπεζες που με τη μεθοδολογία που ακολουθούν οδηγούν τον κλάδο στη καταστροφή.

Από το Εργατικό Κέντρο μίλησε και ο κ. Τάσος Βουκούτης που αναφέρθηκε στους υπερχρεωμένους δανειολήπτες.

Ο φοιτητής Γιώργος Γεωργακόπουλος  και η Κόη Δέσποινα αναφέρθηκαν στην ριζοσπαστικοποίηση των νέων και την ανεργία. Η τελευταία ζήτησε το ΠΑΣΟΚ να αφουγκραστεί τα αιτήματα των νέων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...