Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Αλλη μία Ελληνίδα που... εμπλέκεται με τον Τζέιμς Μποντ

Ακόμη μία Ελληνίδα -μετά την Τόνια Σωτηροπούλου που είναι το νέο Bond girl- θα ταξιδέψει στο Χόλιγουντ για χάρη της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ Skyfall που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 9 Νοεμβρίου.

Η Λένα Καλουτσάκη βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στην Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής, στην οποία υποδύεται μια τουρίστρια, και μιλά στην «Espresso της Κυριακής» για τη μοναδική εμπειρία που έζησε.

«Αισθάνθηκα πολύ όμορφα» αναφέρει η νεαρή ηθοποιός και εξηγεί πώς κάθε μέρα της στο γύρισμα ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για εκείνη.

«Εζησα μια μοναδική εμπειρία. Υπήρχε φοβερή οργάνωση στα γυρίσματα… Δεν μπορούσε να περάσει όποιος να ’ναι στον χώρο όπου γυρίζονταν κομμάτια της ταινίας. Ο καθένας που συμμετείχε είχε ειδικό πράσινο καρτελάκι στο χέρι. Η αντιμετώπιση του συνεργείου απέναντι σε όλους μας ήταν ίση. Παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα ξεκινούσαν το πρωί και διαρκούσαν μέχρι το βράδυ, χάρη στην εξαιρετική οργάνωση που υπήρχε δεν ήταν εξαντλητικά. Η ταινία είχε δύο σκηνοθέτες, ενώ υπήρχαν τρεις κασκαντέρ μόνο για τον Ντάνιελ Κρεγκ. Ολοι λειτουργούσαν σαν να ήταν σε πάρτι. Ζούσαν στο έπακρο την κάθε στιγμή».

Η ηθοποιός, αφού επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα, ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο βήμα της. Πρόκειται να συμμετάσχει στη νέα ταινία των Πάνου Ηλιακόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου σε σκηνοθεσία Πάνου Ηλιακόπουλου με τίτλο «Αθάνατη πραγματικότητα», στην οποία έχει τον ρόλο της Αμαζόνας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...