Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ζευγάρι έζησε εφιάλτη στα χέρια ληστών στο Πικέρμι

Τι λέει η οικιακή βοηθός των ηλικιωμένων που έζησαν τον εφιάλτη για περισσότερη από μισή ώρα στα χέρια των αδίστακτων ληστών.


"Φτάνει πια" λένε με μια φωνή οι κάτοικοι στα Μεσόγεια που καθημερινά βλέπουν συμμορίες ληστών να εισβάλλουν στα σπίτια τους και να λεηλατούν τις περιουσίες τους ενώ συχνά βασανίζουν τα ανήμπορα θύματά τους.

Μετά τη χθεσινή ληστεία στην Παιανία όπου οι κακοποιοί έδωσαν και λεξοτανίλ σε μια 69χρονη γυναίκα, μια συμμορία ληστών πιθανότατα η ίδια, "χτύπησε" σε μεζονέτα στο Πικέρμι.


Λίγο μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα και ενώ ο 70χρονος συνταξιούχος αρχιτέκτονας Κώστας Καϊλάνης  και η 66χρονη σύζυγό του κυρία Καίτη έβλεπαν τηλεόραση στο καθιστικό του ισογείου, είδαν 3 άτομα να εχουν εισβάλει στην αυλή τους.

Το περίεργο είναι πως το σκυλί του ζευγαριού δε γαύγισε στους ληστές γεγονός πως τους κάνει να πιστεύουν πως είτε του έριξαν σπρέι είτε το κλότσησαν δυνατά γιατί το σκυλί σήμερα είναι πολύ φοβισμένο και δεν πλησιάζει κανέναν.

Ο ένας ληστής άρχισε να γρονθοκοπεί την εξώπορτα φωνάζοντας "ανοίξτε, ανοίξτε". Τότε η 66χρονη ανέβηκε στον πρώτο όροφο για να τηλεφωνήσει στην αστυνομία όμως στο μεταξύ οι άλλοι δύο ληστές έσπασαν το τζάμι ενός παραθύρου με ένα φτυάρι και μπούκαραν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ο ένας ληστής ακινητοποίησε τον 70χρονο αρχιτέκτονα και οι άλλοι δύο ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και ακινητοποίησαν την 66χρονη πριν προλάβει να τηλεφωνήσει στο 100. Την κατέβασαν στο ισόγειο μαζί με την άντρα της και όση ώρα ο ένας ληστής τους σημάδευε με το πιστόλι οι άλλοι δύο έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι και βρήκαν χρήματα και κοσμήματα.

Φεύγοντας πήραν και τα κλειδιά του τζιπ του ζευγαριού με το οποίο διέφυγαν.

  Όπωςδήλωσε στο Newsit o οικογενειακός φίλος του ζευγαριού κύριος Σοέλ Αμπέτ, αρχιτέκτονας από την Παλαιστίνη που ζει 30 χρόνια στην Ελλάδα και είναι αυτός και τα παιδιά του πολιτογραφημένοι Έλληνες "πρέπει οι νόμοι να γίνουν αυστηρότεροι. Εγώ είμαι αποφασισμένος να πάρω τον νόμο στα χέρια μου για να προστατέψω την οικογένειά μου".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...