Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ξεσήκωσε τους πάντες η Ξένια Βέρρα στον Πούρνο της Εύβοιας

Η αυθεντική δημοτική και λαϊκή διασκέδαση, το "πανηγύρι" όπως συνηθίζουμε να το αποκαλούμε είναι η καλύτερη έκφραση του ξεσπάσματος του λαού μας. Γιατί δεν διασκεδάζουμε μόνο στις χαρές. Ακόμα και τις δύσκολες μέρες που περνάμε , το τραγούδι και ο χορός είναι το "βάλσαμο" της ζωής μας.  
 
Η "Θεά"  της βραδιάς Γωγώ Χριστοδούλη
Το Σάββατο βράδυ 2 Ιουνίου, ο πολιτιστικός σύλλογος Πούρνου, άνοιξε την αυλαία με το πρώτο πανηγύρι της περιοχής Διρφύων - Μεσσαπίων, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Πνεύματος, καλώντας την Ξένια Βέρρα με το συγκρότημα της, για την διασκέδαση των κατοίκων του χωριού, αλλά και της γύρω περιοχής. 
 
Η "φωνάρα" Ξένια Βέρρα
Ο Πουρνιώτης τραγουδιστής Χριστόδουλος Μετοχιάτης, άνοιξε το πρόγραμμα, καλωσορίζοντας όλο τον κόσμο, ευχαρίστησε τους χορηγούς και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου για την επιλογή τους, αλλά και για τον αγώνα που έκαναν για να στηθεί όλο αυτό το σκηνικό.  
 
Ο Χριστόδουλος Μετοχιάτης, από τον Πούρνο "έπαιζε σε δικό του γήπεδο"...
Ακόμα και ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιάννης Μπουροδήμος έδωσε το παρόν του. Και φυσικά δεν έλειψε ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ, που μας έστειλε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...