Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πήγε ο Τσαλίκης στη Μενεγάκη και δεν βγήκε ποτέ!

Νέο τραγούδι έβγαλε ο Γιώργος Τσαλίκης με τίτλο «Η κόκκινη» και εδώ και λίγες μέρες μας προετοιμάζει ότι θα το ακούσουμε σήμερα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πήγε λοιπόν ο τραγουδιστής σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» αλλά οι τηλεθεατές δεν τον είδαν ποτέ. Ο λόγος; Έλλειψη χρόνου. Παρά το ότι η παρουσιάστρια συνήθως έχει τον πλήρη έλεγχο στην εκπομπή της και στη ροή σήμερα έπεσε έξω στους χρόνους της και δεν κατάφερε να βγάλει τον τραγουδιστή στον αέρα της εκπομπής.

Λίγο πριν το τέλος, λοιπόν, ο Γιώργος Τσαλίκης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Επειδή η σημερινή εκπομπή βγήκε εκτός χρόνου .. (λόγω eurovision) Κόκκινη θα ρίξουμε από εβδομάδα τηλεοπτικά.. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά» και συνέχισε γράφοντας: «Χίλια συγνώμη για εσάς που περιμένατε. "η κόκκινη" θα κάνει όμως κανονικότατα επίσημη πρώτη το βράδυ στο youtube»

Βέβαια, και η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να ζητήσει συγνώμη σε τραγουδιστή και τηλεθεατές μέσω twitter, γράφοντας: «Ζητώ συγγνώμη στον αγαπημένο μου φίλο Γ. Τσαλίκη που πέσαμε έξω στους χρόνους της εκπομπής και τελικά δεν θα τον δούμε σήμερα!!!»

Κι επειδή πάνω απ' όλα Γιώργος Τσαλίκης και Ελένη Μενεγάκη είναι φίλοι και μετά επαγγελματίες ο τραγουδιστής μέσα σε λίγα λεπτά της απάντησε τα εξής: «Αν είναι να σε βλέπω .. Θα έρχομαι κάθε μέρα κι ας μη βγαίνω ποτέ! Σ αγαπώ πολύ! Θα βγάλουμε "κόκκινη" σε λίγες μέρες..».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...