Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Περλεπέ: Δεν είπα ακριβώς ότι «θα πλάκωνα τον Παπανδρέου στο ξύλο»

Η πρώην βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ Σηφουνάκη επιχειρεί με επιστολή της να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη του iefimerida.gr για την φραστική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στη Χαλκίδα.

Η κυρία Περλεπέ Σηφουνάκη, προσεκτικά είναι αλήθεια, υποστηρίζει ότι η φράση «ο Παπανδρέου διέλυσε το κόμμα. Εάν τον έβρισκα στον δρόμο θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες» αποτελεί παρερμηνεία των όσων είπε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της στο iefimerida.gr έχει ως εξής:

«Καλήμερα και καλή εβδομάδα από την Χαλκίδα,
Εκπληκτη πληροφορήθηκα από την ηλεκτρονική σας σελίδα (που αναπαράχθηκε και σε πολλές άλλες) την αναφορά στο πρόσωπό μου, σε σχέση με συζήτηση που διαμείφθηκε προχθές στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας. Τόσο κατάλαβαν από την τοποθέτηση μου οι πληροφοριοδότες σας, που σας τα μετέφεραν, και, πολύ φοβούμαι, άλλο τόσο εσείς, για να γράψετε αυτά που γράψατε.
Ας είναι. Εκείνο που προέχει τώρα σε όλους μας στο ΠΑΣΟΚ, ασφαλώς και δεν είναι οι μεμψιμοιρίες και ο θυμός. Η συναντίληψη για το πρακτέο με βάση τα νέα δεδομένα των εκλογών της 6ης Μαΐου είναι αυτό που μας απασχολεί και στην Εύβοια. Το ΠΑΣΟΚ παραμείνει όρθιο και θα δώσει με ομοψυχία νικηφόρο αγώνα στις 17 Ιουνίου.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Κατερίνα Περλεπέ – Σηφουνάκη
Υποψήφια Βουλευτής Ευβοίας ΠΑΣΟΚ
Η απάντηση του iefimerida.gr
Δυστυχώς για την κυρία Περλεπέ – Σηφουνάκη περισσότεροι του ενός παριστάμενοι επιμένουν ότι η φράση που χρησιμοποίησε είναι ακριβώς αυτή. Τώρα εάν της ξέφυγε ή εκ των υστέρων μετάνοιωσε...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...