Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Λευκαντί: Ο δολοφόνος σκότωσε πατέρα και γιο!


Κλαίει όλο το Λευκαντί για τον πατέρα και τον γιο που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες ενός γείτονα. Ήταν 09.30 το πρωί της Κυριακής (27-05-2012) όταν ο άτυχος πατέρας βρίσκονταν στο μπαλκόνι με τον 25χρονο γιο του. Την ίδια στιγμή ο 40χρονος γείτονας τους πλησίασε στα τρία μέτρα και όπλισε με την καραμπίνα του.

Τον άτυχο πατέρα τον χτύπησε στην αριστερή θωρακική χώρα και τον γιο στην πλάτη. Ακαριαία άφησε την τελευταία του πνοή ο 54χρονος ενώ ο γιος του έδειχνε να έχει σφυγμούς. Επικράτησε πανικός και στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος. Ασθενοφόρο μετέφερε τον γιο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας αλλά κατά τη διάρκεια της διακομιδής άφησε την τελευταία του πνοή.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστης είναι ο 40χρονος, γείτονας των δύο θυμάτων, ο οποίος μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη και ομολόγησε. Ο δολοφόνος είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού και έμενε μόνιμα μαζί με τους γονείς του.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε μέσα στο σπίτι του 40χρονου βρέθηκαν μία επαναληπτική κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα και δύο χρησιμοποιημένοι κάλυκες. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα - σοκ στο Λευκαντί: 40χρονος σκότωσε τον γείτονα και το γιό του!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...