Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ σε περιοχές του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Κλιμάκιο της ΔΗΜ.ΑΡ. αποτελούμενο από τους Αναγνωστάκη Δημήτρη, Καπράλο Ηλία και Παύλοβιτς Άλκη, επεσκέφθησαν την Παρασκευή 27 Απριλίου περιοχές του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ.


Πρώτος σταθμός του οδοιπορικού ενημέρωσης της Δημοκρατικής Αριστεράς το Προκόπι, όπου τα στελέχη της συνομίλησαν με επαγγελματίες της περιοχής και ανέλυσαν τις θέσεις του κόμματος, μοιράζοντας παράλληλα το κοινό προεκλογικό φυλλάδιο των υποψηφίων της.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Μαντούδι όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Ψαρρό Ανέστη και τον Αντιδήμαρχο κ. Καντζούρα Γιάννη  και ενημερώθηκαν για τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής και των κατοίκων της.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα καταστήματα της πόλης και αφού διένειμε το φυλλάδιο, συζήτησε με αρκετούς πολίτες στοιχεία του προγράμματος της ΔΗΜ.ΑΡ.

Τρίτος σταθμός η Λίμνη, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο κατάστημα του Δήμου με τους κ.κ. Τζαχρήστο Χρ. και Στεργίου Γιάν., Πρόεδρο και Αντιδήμαρχο αντίστοιχα του παραπάνω Δήμου, οι οποίοι και ενημέρωσαν τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. για τα ζητήματα της περιοχής.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν διάφορες υπηρεσίες ( ΚΕΠ, Δ.Ο.Υ., ΔΕΗ, Δασαρχείο, Τράπεζα, κλπ) και συζήτησαν με τους εργαζόμενους.

Μετά το πέρας αυτών των συναντήσεων το κλιμάκιο συνομίλησε με αρκετούς πολίτες στα καταστήματα της πόλης  και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Το οδοιπορικό έκλεισε με καλή παρέα, τσιπουράκι και κουβέντα σε καφενείο της παραλίας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...