Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκε ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

Βόμβα έπεσε στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές, με τον Γραμματέα Νεολαίας στο Ηράκλειο, να παραιτείται από το κόμμα.
Ο Ζαχαρίας Στειακάκης, φαίνεται πως προετοίμαζε την παραίτηση του εδώ και μέρες, ενώ ήδη την έχει παραδώσει στο Γραμματέα της Νομαρχιακής. Πόλεμος μετά την παραίτηση, αναμένεται να ξεσπάσει ξανά μεταξύ «Προεδρικών» και «Βενιζελικών».

«Παραίτηση – φωτιά» επισκιάζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ και τις εκλογές της 6ης Μαΐου στο Ηράκλειο, αφού ο Γραμματέας Νεολαίας του κόμματος Ζαχαρίας Στειακάκης, δήλωσε πως αποχωρεί από το κόμμα.


Ο Γραμματέας της Νεολαίας μάλιστα, έχει ήδη από χθες το απόγευμα καταθέσει την παραίτηση του στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου, η οποία ωστόσο δεν την έχει κοινοποιήσει επίσημα πουθενά ακόμη.

Η ιδιαίτερα αρνητική κατάσταση για το κόμμα στο Ηράκλειο, αλλά και το γεγονός πως τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ έχουν αγγίξει ιστορικά χαμηλά ποσοστά, -όπως φαίνεται να αποδεικνύεται από μυστικές δημοσκοπήσεις , αποτελούν παραμέτρους που δεν επιτρέπουν στην παράταξη πρόσθετους τριγμούς.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...