Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Πως θα γλιτώσετε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου - Εκδήλωση στη Χαλκίδα

Εκδήλωση προληπτικής ιατρικής, με θέμα «από τους προδιαθεσικούς παράγοντες κινδύνου στο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου», διοργανώνει το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Ε.ΔΙ.ΠΑ.Κ.Κ. (Ελληνιμό Ινστιτούτο Διαβήτη, Παραγόντων Κινδύνου και Καρδιάς) και με τη στήριξη του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ..

Πρόκειται για «εκδήλωση με παρουσία άξιων επιστημόνων και πλήρη θεματολογική κάλυψη», όπως προαναγγέλλει ο υπεύθυνος Τομέα Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, δημ. σύμβουλος και γιατρός, Γ. Βοσκός, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, στην αίθουσα Παπαδημητρίου, το Σάββατο 12 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα.

Το πλήρες πρόγραμμα των εισηγήσεων, από γιατρούς του «Τζάνειου» Νοσοκομείου Πειραιά, έχει ως εξής: «Κάπνισμα», από τον επιμελητή Καρδιολογίας, Ν. Πατσουράκο / «Λιπίδια», από τον επιμελητή Καρδιολογίας, Στ. Μακρυγιάννη / «Διαβήτης, η απειλή του αιώνα», από τον διευθυντή Παθολογίας, Αλ. Καμαράτο / «Υπέρταση», από την διευθύντρια Καρδιολογίας, Ε. Καλκανδή / «Η χρησιμότητα της άσκησης στα λιπίδια, το σακχαρώδη διαβήτη και την υπέρταση», από τον διευθυντή Καρδιολογίας, Χρ. Ντέλλο / «Πως θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου», από τον καθηγητή Καρδιολογίας και διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Σ. Φούσα (ο οποίος θα μετέχει και στο προεδρείο της εκδήλωσης μαζί με το διευθυντή Καρδολογίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Ι. Μαντά).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...