Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αναγνωστάκης -ΔΗΜΑΡ: Συνάντηση με απολυμένους και συνδικαλιστικά στελέχη

Ο πρόεδρος του ΕΚΕ Στέφανος Μπασινάς, η Γ.Γραμματέας Μαρία Σμυρναίου, ο Δημ. Αναγνωστάκης και ο πρώην πρόεδρος και περιφερειακός σύμβουλος Κ. Κουλουρίδης.

Συνάντηση με απολυμένους και συνδικαλιστικά στελέχη του Νομού μας, είχε σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά και ενημερώθηκε για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της εργασίας. 


Ο πρόεδρος του ΕΚΕ Στέφανος Μπασινάς με τον Δημ. Αναγνωστακη
Το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, η μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους, η "μαύρη" και ανασφάλιστη εργασία καθώς και η συνεχιζόμενη αποβιομηχάνιση της περιοχής μας, ήταν τα κύρια ζητήματα που αναπτύχθηκαν κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΚΕ Στέφανος Μπασινάς, η Γ.Γραμματέας Μαρία Σμυρναίου καθώς και ο πρώην πρόεδρος και περιφερειακός σύμβουλος Κ. Κουλουρίδης.

Ο πρ. Δήμαρχος Χαλκίδας, έχοντας συμμετάσχει σε πολλές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων, έδειξε να γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να καταδικάσουν με τη ψήφο τους, όλους εκείνους που δημιούργησαν το πρόβλημα και να στηρίξουν εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις, που διαθέτουν ολοκληρωμένη πρόταση τόσο για την οικονομία όσο και για την κοινωνία.

Ξεκαθάρισε δε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, οτι σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται η ΔΗΜ.ΑΡ. να συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Δεν θα δώσει αριστερό άλλοθι σ΄αυτούς που έχουν την πρώτη και κύρια ευθύνη για την κατάσταση της χώρας.

Τόνισε δε πως η Δημοκρατική Αριστερά πρώτη κατέθεσε πρόγραμμα και θέσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα έτσι ότι αποτελεί την Αριστερά της ευθύνης, την κυβερνώσα Αριστερά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...