Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αφιερωμένο στην Εύβοια το Έθνος Της Κυριακής

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει μέσω διαφόρων δράσεων για την τόνωση του τουρισμού στην Εύβοια, θα προβάλει το νησί μας, μέσω ειδικού αφιερώματος εννέα σελίδων, στην εφημερίδα Έθνος Της Κυριακής, στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου 2012.

Η παρουσίαση της Εύβοιας θα γίνει στο Ένθετο Ταξίδι του Έθνους, όπου θα παρουσιαστεί και θα προβληθεί ο Νομός μας, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και κείμενα τουριστικού και ενημερωτικού ενδιαφέροντος. Η θεματολογία θα είναι πολύ πλούσια αφού μεταξύ άλλων θα παρουσιάζονται παραδοσιακοί οικισμοί, παραδοσιακά προϊόντα, διαδρομές, μνημεία, μουσεία, βιότοποι, ιστορικά στοιχεία, διάφορες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες κλπ.

Στόχος του Επιμελητηρίου είναι μέσω του αφιερώματος αυτού, να προβληθεί εν όψη της θερινής σεζόν και σε όλους τους Έλληνες, άμεσα και κατά τον αποδοτικότερο δυνατόν τρόπο η Εύβοια, οι φυσικές ομορφιές της, ο ιστορικός πλούτος της, η τουριστική υποδομή της, η φιλοξενία της, τα προϊόντα της και οι υπηρεσίες της, για να αποτελέσει για αυτούς ο ιδανικός πολυμορφικός προορισμός τουρισμού, διακοπών και αναψυχής. Να αξιοποιήσει επίσης, το γεγονός ότι το νησί μας απέχει με το αυτοκίνητο μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα.

Το Επιμελητήριο, θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται - και πάντοτε στοχευμένα – για να καταστήσει την Εύβοια, έναν από τους δελεαστικότερους τουριστικούς προορισμούς με γνώμονα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Παναγιώτης Σίμωσης, ότι ο τουρισμός, εσωτερικός και μη, πρέπει να υποστηριχτεί με κάθε τρόπο ώστε να αποτελέσει αρχικά τη βασική φόρμουλα εξόδου από την κρίση και κατόπιν ιδιαίτερα σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη της Εύβοιας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...