Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

«Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας σε 50 ώρες για τους Γιατρούς του Κόσμου»


«Οι «Γιατροί του κόσμου Ελλάδας», τηρώντας για περισσότερα από 20 χρόνια, πιστά τις αρχές τους, συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα σε κάθε άνθρωπο, που έχει ανάγκη, εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συνεργάζονται με τις Ελληνικές Λέσχες των τετρακίνητων οχημάτων και μεταφέρουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας αυτή τη φορά στην Στερεά Ελλάδα.

Η δράση αυτή σκοπό έχει, να ευαισθητοποιήσει, ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας και να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες, που βρίσκονται εκτός του νομού Αττικής».

Στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας, η Πολιτική Προστασία, ο Δημ. Οργανισμός Παιδείας Προστασίας & Αλληλεγγύης (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ) και ο Δημ. Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με την Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4 Χ 4, συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια των Γιατρών του Κόσμου, που θα γίνει στην πόλη μας, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και ώρα 16.00-17.00 στην παραλία Χαλκίδας, στο χώρο μπροστά από τα Αγάλματα.

(Για όσους δεν μπορούν να προσέλθουν την Κυριακή 18/3, από το Σάββατο 17 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο και από ώρα 10:00 έως 16:00, θα υπάρχουν αυτοκίνητα του Δήμου Χαλκιδέων, για την παραλαβή των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης).

Ζητούμε την ευαισθητοποίηση όλων των συμπολιτών μας, συλλόγων, επιχειρήσεων… και τους καλούμε να προσέλθουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Κιόσκι) που θα υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο της παραλίας, όπου θα γίνεται συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.
Οι προμήθειες που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων, απ’ όπου θα διατεθούν για την στήριξη και την ενίσχυση ευάλωτων οικογενειών και απόρων κατοίκων του Δήμου μας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...