Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Πειρατική συνέντευξη Σ. Λειβαδίτη στην ΕΤ3

Συνέντευξη στην ΕΤ3, που τελεί υπό κατάληψη από τους απολυμένους τεχνικούς και δημοσιογράφους, παραχώρησε ο Στάθης Λειβαδίτης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας. 

 

Ο Σ. Λειβαδίτης αναφέρθηκε στις βασικές αρχές και θέσεις του κόμματος και τις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο για τη συμμετοχή των πολιτών στην άσκηση πολιτικής. «Το διαδίκτυο είναι κοινό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να το προστατεύσουμε, γιατί δεν ανήκει σε κανέναν αλλά σε όλους», τόνισε μεταξύ άλλων στην εκπομπή "ALLERT3" που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Χ. Σιγανίδου και Δ. Μακρής. Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή το 2ο Συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Νέο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Το  Συνέδριο των Πειρατών χαιρέτισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παυλίδης που μετέφερε την επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο κομμάτων. «Θα είναι γόνιμο να εξασφαλιστεί μια σχέση επικοινωνίας ΣΥΡΙΖΑ – Πειρατών με την οπτική του ενδεχόμενου πολιτικής συνεργασίας» είπε ο κ. Παυλίδης από το βήμα του 2ου Συνεδρίου.
 
Στη φωτό: Ομάδα αποτελούμενη από Πειρατές και μέλη του υπό σύσταση Δημοτικού συνδυασμού "Πειρατές στην Αθήνα", επισκέφθηκε το κτίριο της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΤ3 και εξέφρασε τη συμπαράσταση της στους απολυμένους εργαζόμενους.  

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...