Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Κάρυστος: Νέο επεισόδιο για το νοσοκομείο

 
Νέα κόντρα  του κ. Πετσή με τη "Δημοτική Κοινότητα Καρύστου" για ένα ... πανό.

Φαίνεται ότι όλη η ιστορία εξελίσσεται σε μια προσωπική κόντρα και η ιστορία με το νοσοκομείο Καρύστου διαιωνίζεται και από τις δύο πλευρές.

Εναντίον του κ. Πετσή εξέδωσε ανακοίνωση η Δημοτική Κοινότητα Καρύστου στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Η Δημοτική Κοινότητα Καρύστου, θέλει να ενημερώσει τον καρυστινό λαό για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Νοσοκομείο Καρύστου στις 15 Μαρτίου το βράδυ.
Ο (παραιτηθείς;) κ. Πετσής, έδωσε εντολή προς τους εργαζομένους του νοσοκομείου να ξεκρεμάσουν τα πανό της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου, από τον εξωτερικό χώρο όπου είναι αναρτημένα.
Προς ΤΙΜΗΝ τους, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου που ήτανε βάρδια το βράδυ, αρνήθηκαν να κατεβάσουν τα πανό μη θέλοντας να δημιουργηθεί πρόβλημα στην τοπική κοινωνία.
Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση για μία ακόμα φορά να καταδικάσουμε την ενέργεια του (παραιτηθέντος;), που προσπαθεί να δημιουργήσει «ΕΜΦΥΛΙΟ», βάζοντας τους εργαζομένους του νοσοκομείου απέναντι στη κοινωνία της Καρύστου ώστε να καλύψει τα όποια λάθη του.
Εμείς συνεχίζουμε, παίρνοντας δύναμη από τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν, με ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, την οποία διαμαρτυρία μας και:
Δηλώνουμε ότι όποτε πραγματοποιηθεί, η δέσμευση του Υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου που έδωσε στις 5 Μαρτίου 2012 στον Δήμαρχο μας για αντικατάσταση του, εμείς οι ίδιοι θα πάμε και θα ξεκρεμάσουμε τα πανό που αναφέρονται στον συγκεκριμένο «ΚΥΡΙΟ;».
Υ.Γ.: Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε αργά το βράδυ, μας δήλωσε ότι δεν είχε γνώση της ενέργειας του κ. Πετσή και ενεργώντας πυροσβεστικά, έδωσε εντολή στους εργαζόμενους να μην τα κατεβάσουν.
Αφού ο κ. Πετσής δρα εν αγνοία του προϊσταμένου του, μας δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα:
ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ;
ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ;
ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ;
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ;
Ανεπίτρεπτο εκλεγμένο μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, να στρέφεται κατά της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου.
Ευχόμαστε να δούμε σύντομα την αντικατάσταση του, ώστε επιτέλους να έρθει η ηρεμία που χρειαζόμαστε όλοι αυτές τις δύσκολες ώρες και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την αναβάθμιση του νοσοκομείου."

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...