Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η περιοδεία του Γ. Μαρίνου στη Κύμη

Το απόγευμα της Τετάρτης, με συγκέντρωση στην αίθουσα της Εργατικής Εστίας, ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Γ. Μαρίνου στη Κύμη. Το απόγευμα της Τετάρτης, με συγκέντρωση στην αίθουσα της Εργατικής Εστίας, ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Γ. Μαρίνου στη Κύμη. 


Όπως ήταν προγραμματισμένο, το πρωί ο Γ. Μαρίνος μέλος του Π.Γ. του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση περιόδευσε στο εργοστάσιο της Ηλεκτρομηχανικής, στο ΙΚΑ Κύμης και στο Γ. Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου. 


Στη περιοδεία του ενημερώθηκε αναλυτικά για τα οξυμένα προβλήματα που έχουν προκύψει στους συγκεκριμένους χώρους και δεσμεύτηκε ότι το ΚΚΕ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να αναδείξει τα προβλήματα και να πιέσει, όπως μπορεί, για άμεσες λύσεις. 

Επίσης, ότι και το επόμενο διάστημα, θα είναι στο πλάι των εργαζόμενων και του αγώνα τους, με όλες του τις δυνάμεις. Με αυτή την έννοια αξίωσε, ο λαός της περιοχής, να ενισχύσει το ΚΚΕ, σε κάθε κάλπη, ώστε και ο ίδιος να είναι πιο δυνατός στον μονόδρομο που ανοίγεται μπροστά του, που δεν είναι άλλος από την αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων του.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...