Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

"Μη αναστρέψιμη η κατάσταση στη SHELMAN", λένε οι εργαζόμενοι

"Δεν θα λειτουργήσει καμία μονάδα εάν δεν χρηματοδοτηθεί ο όμιλος" τονίζει στο "R" ο Θανάσης Δεμερούτης, πρόεδρος των εργαζομένων στη μονάδα της Σέλμαν στη Χαλκίδα, μεταφέροντας -όπως διευκρίνισε- τα λεγόμενα του πρόεδρου του ομίλου, Α. Αδαμόπουλου.

Όπως τόνισε αποκλειστικά στο "R" ο Θ. Δεμερούτης, σήμερα καμία μονάδα δεν παράγει και ως εκ τούτου δουλεύει με το λιγοστό stock που έχει απομείνει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2010 που η εταιρεία πέρασε στην Alfa Wood το στοκ της σε εμπόρευμα άγγιζε τα 17 εκατ. ευρώ. Η κατάσταση κατά τον πρόεδρο των εργαζομέων στη Χαλκίδα, είναι τραγική και όπως φαίνεται μη αναστρέψιμη, ενώ μόνο οι οφειλές προς τους εργαζόμενους και τους απολυμένους έχουν φθάσει τα 8 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά, όσον αφορά στη μονάδα της Σέλμαν στη Κομοτήνη, ο Θ. Δεμερούτης τονίζει ότι βρίσκονται σε επίσχεση 110 άτομα (από 220 άτομα που ήταν όταν η μονάδα βρίσκονταν σε πλήρη λειτουργία) ενώ στη μονάδα της Σέλμαν στην Χαλκίδα βρίσκονται σε επίσχεση 75 άτομα, ενώ τις καλές εποχές απασχολούνταν σε αυτή, 750 άτομα.


Πηγή:www.reporter.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...