Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εκλογές για την ανάδειξη Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας


Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Συμβουλίου της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας.


Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 25 Αυγούστου 2013.

Τα μέλη που έχουν δικαίωμα εκλέγεσθαι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα από 3 έως 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 6μμ. είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση kefe@anexartitoiellines.gr, είτε με φαξ στο 210 9545081, είτε στο συντονιστή της προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής (στα γραφεία του κινήματος Ελ.Βενιζέλου 22, Χαλκίδα - 10.00πμ-13.00μμ - τηλ: 22210 25417) επί αποδείξει, συνυποβάλλοντας μαζί με τη δήλωση υποψηφιότητας, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υφίσταται εκκρεμής ποινική δίωξη ή αμετάκλητη καταδίκη α) στα αδικήματα της κλοπής, υπεξαίρεσης, απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, δωροδοκίας, του ν. περί ναρκωτικών, κάθε μορφής αδίκημα απιστίας, παραχάραξης, β) στα αδικήματα που συνιστούν κακούργημα και γ) η στέρηση με οιονδήποτε τρόπο των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έγγραφα από τα γραφεία του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας και από την κεντρική σελίδα του κινήματος στο ίντερνετ ( http://anexartitoiellines.gr ).

Ο τόπος και η ώρα διενέργειας της ψηφοφορίας, καθώς  και η εν γένει εκλογική διαδικασία θα διευκρινιστεί με νεότερο δελτίο τύπου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...